E-mail: info@specialmind.nl

Tel: 06 55142918

Special mind

Praktijk voor hooggevoelige kinderen

Bach Bloesem Remedies

Bach bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten die zijn afkomstig van wilde struiken, bomen en planten. Ze hebben een positief werking op emoties. Voorbeelden van dergelijke emoties zijn gebrek aan zelfvertrouwen, boos, angst, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid en schuldgevoelens. Een bloesem heeft de eigenschap om negatieve emoties om te buigen in hun positieve pool.

De meest bekende zijn de Bach Bloesems. Maar daarnaast zijn er ook nog andere bloesems waar mee gewerkt wordt. Een bloesem remedie is volledig natuurlijk, 100% veilig en heeft geen bijwerkingen. Het kan zowel door kinderen als door volwassenen met veel succes worden gebruikt. Het is totaal veilig en onschadelijk. Er is geen enkele bijwerking, je kan ze niet overdoseren en ze werken niet verslavend. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met andere medicatie of behandelingsvormen, inclusief homeopathie, zonder de werking hiervan te belemmeren.

Ontstaan van de Bach Bloesem therapie

De Bach Bloesem therapie is een geneeswijze, welke aan het begin van de eeuw ontwikkeld is door DR. Edward Bach. Hij leefde van 1886 tot 1936 in Engeland en beoefende daar een praktijk als arts, bacterioloog en klassiek homeopaat. In 1930 gaf hij zijn praktijk in Londen op om gevolg te geven aan de droom van zijn hart en zich te laten leiden naar de geneeswijze, welke ieder mens zelf zou kunnen toepassen zonder de tussenkomst van welke genezer dan ook.Het was zijn wens, dat steeds meer mensen tot het besef zouden komen , dat men zelf verantwoordelijk is voor de eigen gezondheid. Hij ontdekte een geneeswijze die ieder van ons, zonder de minste risico’s, zelf kan toepassen om vorm te geven aan die gevoelde eigen verantwoordelijkheid.

Persoonlijke flesje

De gemoedsgesteldheid van de mens is de manier waarop de mens met zijn situatie omgaat. Hoe hij/zij er naar kijkt, wat hij/zij erbij ervaart. Dit is voor iedereen anders. Het gaat hierbij om meer dan gevoelens en emoties, maar omvat ook het denken en handelen, de levensinstelling en de levensovertuiging.

Doordat iedereen anders is en op een andere manier met situaties omgaat wordt de Bach Bloesem mix altijd persoonlijk gemaakt. Samen met jou gaan we op zoek naar wat jouw het beste kan ondersteunen en welke Bach bloesems jou helpen om weer een emotioneel evenwicht te vinden. Nadat we samen hebben uitgezocht welke bloesems in jouw mix gaan maak ik een gebruiksflesje wat je direct mee naar huis kunt nemen.

Een Bach Bloesem sessie kan prima met een andere behandeling gecombineerd worden ter ondersteuning en is geschikt voor kinderen en volwassenen.

Meestal wordt het als onderdeel van de behandeling ingezet, dan kost een gebruiksflesje (30 ml) € 12,50.

Aparte Bach Bloesem sessie

Het kan ook zijn dat je speciaal komt voor een Bach bloesem sessie. Dit duurt ong. 45 minuten en kost € 45,- inclusief een gebruikersflesje van 30 ml.

Woon je te ver weg, dan kan een sessie ook online gedaan worden. Via een online gesprek (beeld of telefoon) van max. 45 min. bekijken we samen welke Bach Bloesems op dit moment nodig zijn om jou te ondersteunen.

Vervolgens wordt er een gebruiksflesje samenstelling met de besproken bloesems en naar je toegestuurd. Ik vraag na 3 weken na hoe het gaat en hoe je je voelt. We bekijken samen hoe we eventueel verder gaan. Het voordeel hiervan is dat je niet in de buurt hoeft te wonen en toch gebruik kunt maken van de kracht van deze bloesems.

Een online Bach Bloesem sessie (ong. 45 minuten), inclusief een gebruiksflesje van 30 ml en verzendkosten is € 47,50

Wil je de werking van deze krachtige bloesems ervaren dan ben je van harte welkom in mijn praktijk. Neem dan contact met mij op.

Renske Bot