E-mail: info@specialmind.nl

Tel: 06 55142918

Special mind

Praktijk voor hooggevoelige kinderen


Ervaringen

Op deze pagina kun je ervaringen lezen van andere cliënten. Wil je ook een ervaring delen, stuur mij dan een email via info@specialmind.nl en ik plaats jou bericht op deze pagina.

__________________________________________________________

Januari 2020, Moeder van J. (meisje van 6 jaar)

Ik ben in eerste instantie bij Renske gekomen voor een Voice Dialogue en een Bach Bloesem sessie. De briefjes met de emoties waar Renske mee werkt vond J. erg leuk. De sessie heeft haar blijer gemaakt. Het flesje met de Bach Bloesem sloot helemaal bij J. aan. J. vond het heel mooi dat zij zelf verantwoordelijk was voor het nemen van de druppels. Het was echt haar flesje. Hierna heeft J. nog een aantal massagebehandelingen gehad. J. heeft dat als heel fijn ervaren. Na een paar keer merkte ik al dat er thuis meer rust kwam en ze minder de grenzen ging opzoeken. J. heeft het als heel positief ervaren en ze voelt zich blijer en positiever. Wat ik me realiseerde was dat J. voor mij een mooi spiegel was. Dit was ook soms wel eens lastig. Ik weet nu hoeveel invloed mijn gedrag heeft op J. Ik kan hier ook mee verder.

__________________________________________________________

Januari 2020, Moeder van R. (jongen van 13 jaar)

Onze zoon heeft gebruik gemaakt van een mooi samengesteld pakket: "Relaxt door de feestdagen." Het was heel laagdrempelig/toegankelijk. Ondanks dat hij het de eerste keer heel spannend vond om zichzelf over te geven zagen we hem langzamerhand steeds meer ontspannen tijdens de massage. Het was geruststellend en ook heel gezellig. Het heeft hem een ontspannen Decembermaand gegeven. Binnenkort maken we weer een afspraak. Het is een aanrader en wij komen absoluut terug!

__________________________________________________________

Oktober 2019, Esmée (meisje van 8 jaar)

Ik vond het heel fijn bij Renske. Ze is heel rustig en het was lekker warm in huis. mocht een steen uitzoeken die ik vast mocht houden en ook mijn knuffel mocht erbij blijven. Ik vond het heel jammer toen het afgelopen was. Het was namelijk zo lekker, dat ik bijna in slaap viel. 's nachts heb ik ook heel lekker kunnen slapen. Bedankt lieve Renske.

__________________________________________________________

Mei 2019, moeder van M (dochter van 12 jaar)

Ik realiseerde mij dat ik steeds opnieuwe keuzes maakte die mijn niet blij maakte. Ik wilde graaag weten hoe en waar dat nu vandaan kwam. Ik voelde me overspannen, terwijl ik eigenlijk niet zoveel deed. Ik ben naar Renske toegeweest voor o.a. een Signature Cell Healing. Ik ben een paar keer bij haar geweest. Ik hoefde eigenlijk alleen maar op haar massage tafel te liggen en mijn ogen te sluiten en de rest gebeurde bijna vanzelf. Ik kan niet zo makkelijk 'nee' zeggen en wilde graag aardig/lief gevonden worden. Ik ervaarde een totale ontspanning in mijn hele lijf, een oase van rust. Er zijn dingen gebeurt die ik niet meteen merkte, maar daarna wel. Ik ben vaak over mijn eigen grenzen heen gegaan en liet ze over mij heen komen. Ik ben nu makkelijker in staat om te zeggen 'stop tot hier en niet verder'. Dit is voor mij een gigantische overwinnen. Ik heb een puberende dochter van 12 jaar die graag mijn grenzen probeert op te zoeken en er het liefst overheen wil. Het lukte mij nu om tegen haar 'stop' te zeggen en ook nog bij haar binnen te komen. Ik wilde ook graag weer wat meer vertrouwen in mezelf. Zelfs het ernstige in mijn leven is (volgens mij) niet voor niets geweest. Ook daar heb ik nu een begin mee gemaakt.

__________________________________________________________

April 2019, Anja

Ik ben bij Renske geweest voor een Signature Cell Healing. Renske heeft alle tijd voor mij genomen, zodat ze me op de juiste manier kon behandelen. Voordat ik op "de tafel" mocht liggen heeft ze tijdens een gesprek de kern geraakt die ze vervolgens heeft behandeld. Mijn verwachtingen waren laag. Wat zou ik nou kunnen voelen zonder dat ze me aanraakt? Renske heeft me aangenaam verrast. Ik heb een diepe ontspanning gevoeld, tintelingen, warmte en koude. Ook na afloop heeft ze in een fijn gesprek toegelicht wat ze bij welke laag heeft gevoeld en geheald. Dit klopte echt helemaal. Na de sessie voelde ik me steeds beter en kreeg meer zelfvertrouwen.

__________________________________________________________

April 2019, Moeder van E. (meisje van 5 jaar)

We hebben een compleet andere dochter. Het is een verademing haar zo ontspannen en 'vrij' te zien. Ze wordt minder vaak erg boos. Ze kan steeds beter rustig vragen om dingen. Mooi voorbeeld; wanneer ik haar naar bed breng wil ze graag dat ik haar dekens nog even instop. Soms vergeet ik dit wel eens. Normaal gesproken kwam dit tot een uitbarsting. Als ik dan weltrusten had gezegd, zei ze vanuit het niets heel boos; 'je wilt zeker mijn dekens niet vastmaken he?' Waarop er negen van de tien keer hard door haar geschreewd en gegild werd en ze huildend uiteindelijk in bed lag. Gisteravond vergat ik het weer. Ze zei; 'mama, wil je misschien nog mijn dekens instoppen?' Gewoon heel natuurlijk, heel lief en met een glimlach. Ze ging hierna heerlijk slapen. Afgelopen weekend zat ze naast me in de auto en we luisterden naar een cd van K3. Normaal zat ze gewoon naast me, meezingen was geen optie. Nu zat ze met haar armen in de lucht heel hard mee te zingen met een grijns van oor tot oor. Toen moest ik even wat tranen laten. Fantastisch om haar zo te zien. Echt tot nu toe onwijs bedankt. Het levert haar al zoveel op en zoveel meer ontspanning in huis.